Condiții generale de utilizare

Utilizarea site-ului nlpeducativ.info (denumit în continuare „site“) presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor expuse mai jos. În momentul în care accesează sau utilizează acest site, utilizatorii sunt obligați să accepte de facto termenii și condițiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni și condiții atrage obligația persoanei respective de a înceta accesarea site-ului.

Continutul și design-ul site-ului și baza de date colectată de la utilizatori reprezintă proprietatea nlpeducativ.info (ori a colaboratorilor nostril care publică pe site),  și sunt protejate de legislația în vigoare în România, în privința drepturilor de autor și a drepturilor conexe. În privința conținutului postat de utilizatori, dreptul de autor și responsabilitatea asupra informațiilor le revin exclusiv utilizatorilor, site-ul nostru fiind doar hosting pentru informațiile respective.

Conținutul site-ului poate fi utilizat exclusiv în scop personal.

Este strict interzisă copierea, reproducerea sau vânzarea parțială sau integrală a conținutului.

Este permisă reproducerea a maximum două paragrafe pe alte site-uri doar cu specificarea sursei și cu link către site-ul nostru, după următorul model: Sursa – NLP Educativ – nlpeducativ.info.

Utilizatorii care expediază informații către site-ul www.nlpeducativ.info își asumă obligația de a nu încălca în niciun mod drepturile de autor pe care o terță persoană le-ar deține și acceptă implicit că răspunderea pentru încălcarea acestora le revine în totalitate.

Politica de confidenţialitate

Această politică de confidenţialitate se aplică pentru vizitatorii site-ului nlpeducativ.info şi explică modul în care NLP Educativ foloseşte şi protejează informaţiile tale personale.

Această politică de confidenţialitate nu se aplică terţilor, site-urilor pe care apar link-uri către site-ul nostru sau care fac publicitate pe site-ul nostru. Aceste site-uri terţe părţi îşi desfăşoară politica de confidenţialitate proprie, pe care îţi recomandăm să o citeşti.

Datele furnizate de tine în cursul navigării acestui website pot fi folosite de pagina NLP Educativ şi sunt prelucrate în scopul promovării şi îmbunătăţirii serviciilor sale.

Prin acordul tău exprimat prin accesarea şi utilizarea nlpeducativ.info, datele tale cu caracter personal şi orice alte informaţii furnizate de tine pot fi prelucrate şi utilizate de NLP Educativ  în orice activităţi şi scopuri legate de marketing, telecomunicaţii, cât şi în scopul realizării unui interes legitim al NLP Educativ, pentru constituire de baze de date şi utilizarea acestora, oricare ar fi ele.

Datele cu caracter personal furnizate de tine constau în informaţiile referitoare la o persoană fizicã identificată sau identificabilă.

Asemenea informaţii cu caracter personal sunt numele, adresa, numărul de telefon, orice informaţie privind folosirea produselor şi serviciilor NLP Educativ, cât şi orice informaţie furnizată de tine care este prelucrată şi introdusă în baza noastră de date.

De asemenea, prin accesarea şi utilizarea site-ului nlpeducativ.info îţi exprimi consimţământul în sensul primirii de apeluri, mesaje text (SMS) sau e-mailuri pentru promovarea serviciilor oferite de şi/sau prin intermediul NLP Educativ.

Dacă nu eşti de acord cu condiţiile de utilizare de către tine a website-ului şi a datelor cu caracter personal de către NLP Educativ, ai dreptul de a nu mai utiliza acest web site și nici serviciile furnizate prin intermediulul site-ului.

Consultă și pagina detaliată cu politica de confidențialitate a site-ului.

Modificări ale politicii de confidenţialitate

Orice modificări vor fi aduse politicii de confidenţialitate vor fi publicate pe site-ul nostru şi, când este cazul, vor fi notificate prin SMS sau e-mail, astfel încât să rămâi tot timpul informat cu privire la modalitatea în care folosim datele tale cu caracter personal. Prin continuarea utilizării site-ului după orice modificare, considerăm că eşti de acord cu aceste modificări.

Copyright

Întregul conținut al site-ului NLP Educativ este proprietatea NLP Educativ  și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul NLP Educativ a oricăror elemente se pedepsește conform legilor în vigoare.

Accesul la site

NLP Educativ garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor NLP Educativ fără acordul prealabil scris al acesteia.

Plata produselor

Plata serviciilor furnizate se face în conformitate cu Termeni Contractului care se încheie cu beneficiarul, și se poate efectua în avans sau după efectuarea serviciului, direct sau online, prin intermediul cardului bancar. NLP Educativ  își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans.

Litigii

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *