Deveniți contributor la pagina NLP Educativ

Poate că într-un anumit moment al vieții tale ți-ai dorit să te poți exprima și în mediul online. Poate că ești la început în acest drum și încă nu ai pagina ta, sau blog-ul tău  și poate că ai multe informații interesante de transmis celorlalți, așa că eu îți ofer această șansă.

Ai acum posibilitatea să îți trimiți articolale tale pentru a fi postate pe pagina NLP educative. Reține că ceea ce va fi postat trebuie să aibă legătura cu următoarele domenii : psihoterapie, autocunoaștere, dezvoltare personală, parenting, lifestyle și alte domenii conexe.

 Câteva informații necesare

Iată ce trebuie respectat :

Lungime: Articolele publicate conțin în mod obișnuit între 500 și 800 de cuvinte, dar putem accepta și mai mult, în anumite cazuri. Cu toate acestea, peste 1.200 de cuvinte înseamnă prea mult, așa încât te rog să mai sintetizezi informația.

Subiecte: Pagina NLP Educativ este destinată educației și dezvoltării personale. Așa că suntem interesați de articole care motivează, inspiră, oferă sfaturi practice și aduce noutăți în domeniul  în care activăm.

Un mic pont: Experința personală este cea mai bună resursă de învățare, așa că scrieți despre experiența voastră de viața. Ce probleme ai  întâmpinat în viața, cum le-ai depășit? Ce lecții ai de împărtășit, etc .

Surse de informare: Fiți responsabili cu sursele citate și cu dreptul de autor. Menționați neapărat  sursele de unde vă inspirați sau de unde citați – în text sau la sfârșitul acestuia.

De reținut: Deși contributorii au dreptul să afirme că publică articole pentru NLP Educativ, totuși, în calitate de autor pe pagina NLP Educativ, dumneavoastră NU aveți calitatea de membru  ai echipei NLP Educativ și nu ar trebui să vă prezintați ca atare oriunde în mediu social și nici să utilizați pagina NLP Educativ ca un garand pentru dumneavoastră în orice alte relații sociale. 

Înainte de a trimite articolul sau cercetarea:

Autorii sunt rugaţi să utilizeze un spell checker înainte să trimită articolul. Nu corectăm gramatical articolul. Dacă articolul este plin de greșeli (gramaticale, de literă și/sau chiar erori factuale), acesta va fi returnat pentru revizuire. De asemenea, textul trebuie scris cu diacritice.

Linkuri către sursele folosite. Dacă citați un alt autor sau un studiu, inserați un link către acea sursă

Asumare personală.  Legea dreptului de autor protejează informația publicată. Autorul își asumă integral responsabilitatea pentru textul pe care-l semnează și-l trimite spre publicare la NLP educative.  Nu ne asumăm răspunderea pentru informațiile transmise de autori publicate pe pagina NLP Educativ .

Dacă sunt folosite informații obținute din activități de consiliere, psihoterapie, etc ne așteptăm să aveți acordul clientului pentru utilizarea lor.

De asemenea, dacă sunt utilizate date din cercetări în care sunt folosiți subiecții umani, ne așteptăm să respectați principiile legale și de etică a cercetării pe subiecți umani.

Scopul nu este unul publicitar. Așa că te rugăm să te asiguri că articolul este unul educativ și că nu  promovează excesiv o marcă, o firma, produsele sau serviciile oferite de dvs., sau alt partener. În caz contrar articolele nu vor fi publicate.

Pentru profilul dvs. de contributor al pagnii NLP Educativ

Furnizați o adresă de e-mail unică, ce va fi utilizată comunicarea cu noi.

Trimiteți o biografie scurtă, de 3-5 rânduri. Aceasta va fi prezentată alături de articol, așa se prezumă că dacă a fost trimisă există și acceptul de a face publice informațiile despre dumneavoastră.

Includeți linkuri către rețelele sociale pe care doriți să le includeți în prezentarea personală (Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Skype etc). Toate profilurile incluse vor fi publice, pentru ca cititorii să vă poată contacta personal, dacă doresc, după apariția articolului.

După ce trimiteți articolul:

Termene de publicare. Este posibil ca termenul de publicare să fie de 4-6 săptămâni de la data primirii.

Redactarea textelor. Nu intenționăm să face modificări articolele trimise. Totuși, unele articole acceptate spre publicare vor necesita revizuiri. Editorii NLP Educativ își rezervă dreptul de a face corecturi sau rectificări fără o notificare prealabilă. 

Abia așteptăm să te citim pe pagina NLP Educativ .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *